Mobiilikuvaamiseen tarkoitetulla Zhiyun Smooh 4 -gimbal-vakaajalla voit luoda ammattityylistä videokuvaa pelkän puhelimesi avulla. Vakaaja tuo mobiilikuvauksen ulottuville ominaisuuksia, jotka ovat aikaisemmin olleet saatavilla vain järeämmälle kamerakalustolle.

Mobiilikuvaaminen on entistä tavallisempaa Youtuben, Vimeon ja muiden videonjakamisalustojen ansiosta. Elokuvamaista lopputulosta on kuitenkin vaikea saavuttaa ainoastaan puhelimen kameralla - epävakaa, tärisevä kuva tekee videosta epämiellyttävän katsoa.

Moottoroitu 3-akselinen Zhiyun Smooth 4 -vakaaja ratkaisee ongelman. Monipuolinen gimbal-vakaaja muuttaa tavallisen kännykkäkameran elokuvakameraksi pitäen kuvan pehmeänä ja tasaisena jopa nopeassa liikkeessä.

Sopii kaikille puhelinmalleille,Smooth 4 -vakaajan säädettävän puhelinpidikkeen maksimileveys on 85mm, ja siihen voidaan asettaa lähes kaikki markkinoiden älypuhelinmallit (kotelolla tai ilman), myös suurikokoisemmat iPhone 8+ ja Samsung Galaxy S9+.


Puhelimen kiinnitys ja tasapainottaminen vakaajassa on nopeaa ja helppoa. Korkealaatuinen komposiittimateriaali ja ergonominen muotoilu tekevät Smooth 4 -vakaajasta kestävän, kevyen ja käyttäjäystävällisen. Vakaajan mukana tuleva minijalusta on kätevä apuväline silloin kun haluat itse näkyä kuvassa.

Älykäs kohteenseuranta ja muita ominaisuuksia ZY Play -sovellus (iOS ja Android) mahdollistaa vakaajan monipuolisen käytön, ja sisältää runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia, esimerkiksi älykkään kohteenseurannan. Piirrä sovelluksessa kohteen ympärille neliö, ja vakaaja varmistaa sen pysyvän kuvassa vaikka siirtäisit kameraa. Voit myös kuvata tunnelmallista Time Lapse -videota. Smooth 4 ja ZY Play tarjoavat myös erikoisempia kuvaustiloja, kuten Roll Angle Time Lapse, Motion Laps ja Hyperlapse.

Pikanäppäimet nopeaan käyttöön Helppokäyttöisessä ohjauspaneelissa on useita pikanäppäimiä (Hot Keys), sekä liukusäädin ja laukaisupainike, minkä ansiosta gimbalin käyttö ja asetusten vaihtaminen käy helposti. Painikkeet ja valintakiekko mahdollistavat kuvausasetusten hallinnan koskematta puhelimeen.


Älykkään ohjauspaneelin kautta voidaan säätää kuva-asetuksia, kuten valotusta ja ISO-arvoa, sekä vaihtaa kuvausta puhelimen etu- ja takakameroiden välillä, esikatsella materiaalia, käynnistää puhelimen LED-valo tai ottaa panoraama-kuvaa.

Dolly Zoom Smooth 4 -vakaajassa on suuri, helppokäyttöinen rullasäädin Follow Focus -toiminnolla, jonka avulla voidaan myös säätää tarkennusta ja zoomia. Pyörittämällä säädintä kuvaamisen aikana lähemmäs tai kauemmas kohteesta, voit luoda kuvaan dolly-zoomauksen - eli niin kutsuttua Vertigo-kuvaa, jota käytetään monissa kuuluisissa Hollywood-tuotannoissa.

Follow Focus -painiketta painamalla säätöpyörä muuttuu Follow Focus -ohjaimeksi, jolla voit säätää tarkennusta käsin, tuoden kuvaamiseen lisää mahdollisuuksia.


PhoneGo -kuvaustila Vakaajan takana olevalla painikkeella voit siirtyä PhoneGo -tilaan, joka vapauttaa välittömästi kaikki moottorit ja sopeutuu nopeaan liikkeesen helpommin. Kuvatila sopii erityisesti nopeaan liikkeeseen, kuten juoksemiseen, pyöräilyyn tai autoiluun. Siirtyminen kohtauksesta toiseen onnistuu todella nopeasti!

 

12 tunnin käyttöaika ja USB-C -lataus Ladattavat akkuparistot takaavat jopa 12 tunnin käyttöajan, ja akkuindikaattori pitää ajan tasalla siitä, kuinka paljon virtaa on jäljellä. Akkua voi myös ladata kuvaamisen aikana virtapankin avulla ja vakaajan USB-porttia voi käyttää myös puhelimen lataamiseen vakaajan akusta.

Ominaisuudet:

Tyyppi: 3-akselinen gimbal-vakaaja puhelimelle 

Kallistuksen alue: 240° 

Panoroinnin alue: 300° 

Poikittaisen kallistuksen alue: 240° 

Poikkeama paikallaan: +/-0.01 to +/-0.04° 

Poikkeama liikkeessä: +/-0.05 to +/-0.3° 

Suositeltu kuorma: 75 - 210 g 

Käyttöaika yhdellä latauskerralla: 12 tuntia 

Käyttöjännite: 7.4 V Akku: 2x Lithium Ion -paristo, 2000 mAh / kpl 

Latausaika: 3 tuntia 

Lämpötilan sietokyky: -10° - +45°C 

Mitat: 123 x 105 x 328 mm 

Paino: 547 g 

Erikoisominaisuudet: PhoneGo -kuvatila, älykäs kohteenseuranta, Roll Time-lapse, POV Orbital Shot 

Muuta: Ohjauspaneeli, jossa pikanäppäimet, valintakiekko ja liukusäädin. Helppokäyttöinen säätörulla zoomaukseen ja tarkennukseen. USB-lataus. Pohjassa jalustakierre (1/4”). ZY Play -sovellus (Android & iOS)

Tästä pääset tilaamaan tuotteen: Zhiyun Smooth 4