Järjestämme yhteistyössä Sonyn ja urheilukuvaaja Samppa Toivosen kanssa LÄTKÄKUVAUS -työpajan Vaasan Sport-Pelicans ottelussa 24.11.2021.

Tapahtuma alkaa klo 16.00 koulutus-osiolla Vaasan jäähallilla jossa käydään läpi kameran asetuksia sekä käytännön vinkkejä jääkiekon kuvaukseen. Koulutuksen vetää Apollo Photon perustaja urheilukuvaaja Samppa Toivonen. Lisäksi pääset tutustumaan Sonyn uusiin järjestelmäkameroihin sekä kuvaustarvikkeisiin. 

Koulutuksen jälkeen seuraa ruokailu Lounge -tiloissa.

Kun keho on täynnä intoa ja energiaa, siirrymme aitiopaikoille kaukalon äärelle kuvaamaan Sportin ja Pelicansin ottelua.

Ottelun aikana voit kokeilla Sonyn uusia järjestelmäkameroita, mukaan lukien A1, sekä lukuisia Sonyn urheilukuvaukseen luotuja objektiiveja. Kuvauskalustoa on rajoitettu määrä paikalla, joten sitä kierrätetään niin että kaikki halukkaat saavat mahdollisuuden kokeilla.

Työpajaan kannattaa ottaa oma kuvauskalusto mukaan.

Kameroiden asetuksissa ja kuvauksen ohjaamisessa sinua neuvovat Samppa tai Sonyn Robin Albrecht.

Lätkäkuvaus-työpaja maksaa 89 euroa ja sisältää koulutuksen, ruokailun, sisäänpääsylipun matsiin sekä kuvauksen aikana tapahtuvan opastuksen.

Mukaan mahtuu 10 henkilöä ja ilmoittautua tapahtumaan voit joko soittamalla Foto-Forman puhelinnumeroon 06-4147700 tai sähköpostitse foto-forma@foto-forma.fi

Nyt ennakkovaraajalle hintaan 69 euroa. Etu voimassa 7.11.2021 asti.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin Foto-Forman tiimi