Samyang julkaisi ensimmäiset automaattitarkenteiset Sony FE objektiivinsa vuonna 2017 vastaamaan kevyempien linssien kysyntään, tarjoten erinomaisen optisen suorituskyvyn peilittömille kameroille. Muotokuva- ja lifestyle-valokuvaajille tarkoitettu AF 75 mm f/1,8 FE on viides osa suosittua Sonyn peilittömille kameroille suunniteltua sarjaa.


AF 75 mm f/1,8 FE tavoittelee minimalistista muotoilua. Se painaa vain 230 grammaa ja on 6,9 cm pitkä. Yhdessä suuren aukon kanssa tämä tekee siitä täydellisen objektiivin hää- ja muotokuvavalokuvaajille tien päällä. Objektiivi on suunniteltu täyskennokameralle ja toimii hyvin APS-C -kennoisten kameroiden kanssa.

Erinomaisesti suunnitellun optiikan kanssa Samyang osoittaa, että kermainen ja kaunis bokeh ei tule vain suurella aukolla, vaan myös ainutlaatuisesta optisesta suunnittelusta. Käyttäen yhteensä kymmentä elementtiä yhdeksässä ryhmässä ja viittä erikoislinssiä (3 erityisen matalan dispersion ja 2 korkean taitekertoimen linssiä), tämä objektiivi luo uskomattoman teräviä kuvia vähäisellä kromaattisella poikkeamalla ja minimaalisella vääristymisellä. Yhdeksän lehtinen aukko yhdessä optisen suunnittelun kanssa tuottaa mukavan ja pyöreän bokehin.

Objektiivi tarjoaa nopean ja vakaan automaattitarkennuksen käyttämällä uutta lineaarista askelmoottoria (STM). Moottori on nopea, hiljainen ja tarkka. Se sopii hyvin valokuvaajille ja videokuvaajille, jotka vaativat nopeaa ja luotettavaa automaattitarkennusta. Se on täydellinen nopeisiin ja vaihteleviin tilanteisiin, kuten häihin ja lasten muotokuvaukseen.

Tämän objektiivin uusin ominaisuus on mukauttava kytkin. Sen avulla käyttäjä voi säätää aukkoa tarkennusrenkaalla kääntämällä mukauttavaa kytkintä linssin kyljessä. Mukauttava kytkintoiminto voidaan myös muuttaa asiakkaan omiin mieltymyksiin sopivaksi firmware-ohjelmiston avulla (Samyang-objektiivitelakka vaaditaan).

Tästä pääset ostamaan tuottetta:

Samyang 75mm 1.8 FE