Samyangin uuden Sonylle suunnitteleman suuriaukkoisen ja kiinteäpolttovälisen AF 35mm F1.8 FE objektiivin pieni koko ja keveys tarjoavat liikkuvuutta ja mukavuutta monien kohteiden kuvaamiseen aina arjen valokuvista, ruokavalokuviin ja katukuvista, maisemavalokuviin.

Monet valokuvaajat pitävät 35 mm:n objektiivia kaikista monipuolisimpana. Jos ammattikuvaajalta kysytään, minkä objektiivin he veisivät autiolle saarelle, vastaus olisi luultavasti 35 mm objektiivi.

Tämä uusi objektiivi Sonyn täysikokoiselle kennolle laajentaa Samyangin suosittua Tiny but mighty -sarjaa ja tarjoaa erinomaisen nurkasta nurkkaan kuvanlaadun jopa f/1.8 aukolla.

Hiljaisen automaattitarkennuksen ja tarkan jatkuvan tarkennuksen ansiosta, se on hyvä valinta sekä valokuvien että videoiden kuvaamiseen.

Objektiivin optinen rakenne koostuu kymmenestä elementistä kahdeksassa ryhmässä. Kaksi asfääristä linssiä ja kaksi hybridiasfääristä linssiä minimoivat pallopoikkeamat ja vääristymät parhaan mahdollisen kuvanlaadun saavuttamiseksi. Yhdeksän lehtinen himmennin luo kermaisen pyöreän bokehin ja auttaa luomaan unenomaisen syväterävyyden.

Objektiivi painaa vain 210 g (ilman linssinsuojusta ja vastavalosuojaa), on mitoiltaan 65,0 mm (halkaisija) ja 63,5 mm (pituus) ja se on sääsuojattu kestämään käyttöä vaikeissa olosuhteissa.

Objektiivin sivulla on mukautettava kytkin, jolle käyttäjä voi määrittää erilaisia toimintoja. Toimintoja voidaan helposti muuttaa tai lisätä käyttämällä Samyangin Lens Station -telakkaa.

Uuden Linear STM -askelmoottorin ansiosta suurempaa ja painavampaa tarkennuslinssiryhmää voidaan hallita hiljaisemmin ja tarkemmin. Tämä tarjoaa nopean ja tarkan tarkennuksen sujuvilla siirtymillä, erinomaisen kuvanlaadun valokuvissa ja videoissa, sekä poistaa automaattitarkennuksen sahaamisen videokuvauksen aikana.

Uuden objektiivin toimitukset alkavat lokakuun 2020 aikana ja myyntihinta on 359,00 euroa.

Tästä pääset tutustumaan tuotetietoihin: Samyang AF 35mm 1.8 FE